Salsa De Porumb Prăjită
Salsan de porumb prăjit este un fără gluten și vegan hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 116 calorii. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de porumb urechi, pătrunjel cu frunze plate, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salsa De Porumb Prăjită, Salsa De Porumb Prăjită, și Salsa De Porumb Prăjită.
Instrucțiuni
Preîncălziți un pui de carne sau pregătiți un foc de cărbune și lăsați să ardă până la o cenușă cenușie.
Așezați porumbul pe o tigaie sau grătar la aproximativ 6 inci de sursa de căldură. Gatiti, intorcand des, pana cand miezurile s-au inmuiat si se rumenesc usor, aproximativ 10 minute.
Lăsați să se răcească, apoi tăiați sâmburii din fiecare ureche (veți avea aproximativ 3 căni).
Într-un castron mare, combinați boabele de porumb, roșiile, ceapa, uleiul de măsline, oțetul, sarea, piperul și sosul Tabasco.
Adăugați pătrunjel și amestecați bine. Se răcește până este gata de servit.