Salsa de piersici II
Peach Salsan II ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă fără gluten și vegană servește 7 și costă $1.26 pe portie. O porție conține 460 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 112 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 35 de minute. Un amestec de ardei jalapeno, coriandru, coajă de tei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Salsa De Piersici, Salsa De Piersici, și Salsa De Piersici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Sterilizați borcanele și capacele.
Într-o cratiță mare, combinați piersici, ceapă, piper, cilantro, usturoi, chimen, oțet și coajă de tei. Se amestecă împreună pectina și 1/4 cană de zahăr. Aduceți la fierbere și amestecați restul de 3 1/2 căni de zahăr. Se fierbe timp de 1 minut, amestecând constant.
Se ia de pe foc și se amestecă 5 minute.
Turnați salsa de piersici în borcane pregătite, lăsând spațiu aerian de 1/4 inch. Sigilați și procesați într-o baie de apă clocotită timp de 15 minute.