Salsa De Picnic
Picnic Salsa necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 44 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 58 cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Un amestec de ardei jalape, castraveți, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 82%. Rețete similare includ Cracklin' - șuncă proaspătă de Picnic cu Salsa de mere-afine-rodie, Plăcintă de Picnic, și Salată De Picnic.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele într-un castron; acoperiți și răciți.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Pivnițele Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
![Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un alt într-un șir de recolte teribil în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o cultură puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde, iar coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de răcoros a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze coacerea încet, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.