Salsa de pepene verde
Salsa cu pepene verde durează aproximativ 25 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 13 cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 21 de calorii , 1 g de proteine și 1 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 34. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Funcționează bine ca aperitiv. Dacă aveți la îndemână ceapă, oțet de orez, coriandru și alte câteva ingrediente, le puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Vara va fi si mai speciala cu aceasta reteta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 27% , ceea ce nu este atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salsa de pepene , Salsa de pepene și Salsa de pepene .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați primele 11 ingrediente. Se acopera si se da la frigider pana la servire. Chiar înainte de servire, stropiți cu alune.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. La Marca Prosecco cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![La Marca Prosecco]()
La Marca Prosecco
Acest vin spumant are o culoare palid, auriu. Bulele sunt pline de textura și persistente. La nas vinul aduce citrice proaspete cu note de miere si flori albe. Aroma este proaspătă și curată, cu citrice coapte, lămâie, măr verde și note de grapefruit, mineralitate și puțină pâine prăjită. Finalul este ușor, revigorant și crocant. Serviți întotdeauna La Marca Prosecco răcit între 46-50°F. Un vin spumant italian versatil, La Marca Prosecco poate fi servit în fluturi spumante sau pahare de vin alb. O sticlă plină servește aproximativ 5-7 pahare. După turnarea primei runde, sigilați sticla deschisă cu un dop pentru a menține vinul rămas proaspăt și efervescent și pentru a menține vinul la rece la 46-50°F. O sticlă deschisă ar trebui să dureze aproximativ 3-4 ore cu sticla închisă.