Salsa De Pe Insula De Jos
Jos-Insula Salsa ar putea fi doar Mexican rețetă pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 132 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre la prețuri accesibile. Un amestec de zahăr brun ferm, serrano chile, mango și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pui de insulă cu salsa de fructe, Picant Jamaican Carne Plăcinte Cu Insula Salsa, și Insula Mojito pui și orez cu salsa Tropicale.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mare; se amestecă bine.
Adăugați ingredientele rămase; aruncați pentru a acoperi. Se răcește cel puțin 2 ore.
Notă: creșteți mango la 2 căni dacă carambola nu este disponibilă.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură.
Culoare roz roz, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, lychee tropicale și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, Cireșe roșii și caprifoi. Se usucă cu un corp mediu, gură rotundă și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest Rosa este un vin versatil pentru a se împerechea cu alimente, deoarece poate rezista bucătăriilor complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni unixcoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.
Bright pink in color with aromas of juicy strawberry, cherry, tropical lychee and vanilla cream, watermelon, strawberries and cream, red cherry and honeysuckle. Dry with a medium-body, round mouthfeel and vibrant flavors of nectarine, peach, honeysuckle and minerality. The refreshing acidity creates a lively and clean finish.This rosé is a versatile wine to pair with food as it can stand up to complex cuisines yet is comfortable with simple salads and seasonal vegetables. Enjoy with salmon sliders, ahi tuna, vegetable curries, bruschetta, balsamic chicken kabobs, wood-fired flatbreads, niçoise salads, cheese and charcuterie boards. Serve chilled.