Salsa de Molcajete (roșii prăjite și Salsa Verde Chile)
Rețeta Salsa De Molcajete (roșii prăjite și Salsa Verde Chile) ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 45 minute. Această rețetă face 6 porții cu 20 de calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre ieftin. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ceapă, căței de usturoi, ardei jalape și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Tacos de friptură cu Salsa Chile verde de roșii prăjite, Salsa Chipotle Chile Verde Prăjită, și Roșii prăjite și Salsa cu trei Chile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați roșiile, usturoiul și jalapeos pe o foaie de copt căptușită cu folie. Se fierbe 16 minute, întorcându-se după 8 minute. Se răcește și se curăță roșiile și usturoiul.
Combinați usturoiul și ardeii într-un molcajete, mortar sau castron; Lira cu un pistil sau spatele unei linguri pentru a forma o pastă.
Adăugați roșiile și zdrobiți grosolan folosind pistilul sau lingura.
Combinați amestecul de roșii, coriandru și ingredientele rămase într-un castron mic.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Alexana Revana Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.