Salsa de Mango și ardei gras

Salsa de Mango și ardei gras
Niciodată nu poate avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da Mango-și-ardei gras Salsan un try. Această rețetă fără gluten și vegană servește 7 și costă 31 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 45 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, ulei de măsline, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 39%. Încercați Ardei gras, Mango și pui de ceapă roșie, Pui La Grătar Cu Mango, Ardei Gras Și Avocado, și Snapper Cu Salsa De Ardei Gras pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele, aruncând ușor pentru a acoperi.
2
* 1 cană de mango tocată, refrigerată, poate fi înlocuită cu cea proaspătă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură.
Podgoria Fiddlestix Pinot Noir din 2016 prezintă caracteristici violete și afine, împreună cu pământul, indicii de ceai negru și un finisaj lung fumuriu.Vegan
Podgoria Fiddlestix Pinot Noir din 2016 prezintă caracteristici violete și afine, împreună cu pământul, indicii de ceai negru și un finisaj lung fumuriu.Vegan
The 2016 Fiddlestix Vineyard Pinot Noir shows violet and blueberry characteristics, along with earth, hints of black tea and a long smoky finish.Vegan
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții7
Scor De Sănătate7
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista