Salsa De Mango-Lime
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați Salsan de Mango-Lime. Această rețetă servește 4 și costă 81 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 64 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Acesta funcționează cel mai bine ca un Hor d ' oeuvre, și se face în aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână coriandru, sare, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 59%. Încercați Mango Lime Salsa Burgers, Pește cu ardei iute, mango și salsa de tei, și Pește alb cu Salsa de Mango Lime pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Zest limes pentru a obține 1/2 linguriță coajă; așezați coaja într-un castron. Cojiți și tăiați limele; tăiați grosolan segmentele și adăugați la coajă. Se amestecă mango și ingredientele rămase; se lasă deoparte până este gata de servit.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 58 de dolari pe sticlă.
![Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir]()
Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir
Vintage - ul din 2016 al Emerald Ridge Pinot este deosebit de concentrat și plin de viață, prezentând frumos rădăcinile sale din Valea Verde. Aromele strălucitoare de cireșe, cutie de trabucuri și plăcintă cu rubarbă conduc calea, urmate de mirosuri mai întunecate de afine, mure și floare de zmeură după timp în pahar. Notele savuroase de cimbru, cardamom și cuișoare oferă un strat suplimentar de complexitate. Gura este plină de fructe dulci de cireșe/fructe de pădure, purtate pe taninuri ferme, oferind vinului acea delicioasă care te face să te întorci pentru mai mult. Placinta de cirese inchisa cu condimente de nucsoara ecou in finisajul energetic. Notele sărate și acidulate ale unui cheddar de capră îmbătrânit scot în evidență fructele dulci din vin, la fel ca o șuncă afumată savuroasă sau bruschetta de ciuperci.