Salsa De Mango Habanero
Mango Habanero Salsa ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Acest hor d ' oeuvre are 55 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană servește 4 și costă 36 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 48 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare, piper măcinat, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Scoici cu sos de nucă de cocos Habanero și Salsa de mango Habanero, Salsa Habanero prăjită și mango, și Salsa Habanero De Mango Prăjită.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Așezați ardeiul habanero, mango și ceapa pe o foaie de copt.
Stropiți cu ulei de măsline; aruncați pentru a acoperi uniform.
Prăjiți pe raftul din mijloc al cuptorului preîncălzit timp de 10 minute. Porniți broilerul cuptorului și prăjiți încă 5 minute. Mutați tava de copt pe raftul superior al cuptorului; se fierbe până când ceapa și mango încep să se rumenească și blisterele de ardei habanero, încă 3 minute.
Purtând mănuși, scoateți tulpina din ardeiul habanero și puneți piperul într-un robot de bucătărie mic sau blender; adăugați mango, ceapă, usturoi, coriandru, suc de lămâie și sare. Condimentează cu piper negru și chimen. Pulsați până când salsa este combinată și ușor groasă. Dați-l la frigider timp de 2 ore înainte de servire pentru ca aromele să se amestece.