Salsa De Legume La Grătar
Rețeta Salsa de legume la grătar ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 45 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 14 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 19 cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 8. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, ceapă, salsa și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Salsa De Legume La Grătar, Salsa De Legume La Grătar, și Pește-Spadă La Grătar Cu Salsa De Legume Proaspete.
Instrucțiuni
Combinați salsa, piperul și ceapa.
Se servește cu chipsuri de tortilla.
Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant
Sosul de scufundare poate fi asociat cu Rosul spumant și vinul spumant. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. LVE by John Legend Sparkling rossimbrox cu un rating de 4,2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![LVE de John Legend trandafir spumant]()
LVE de John Legend trandafir spumant
Culoarea roz a spumantului francez LVE Ros nr. Cu un nas Fructat, amestecând note de citrice și fructe roșii mici, bulele sunt moi și plăcute. Este bine echilibrat cu voluptate și note de coacăze roșii și pomelo, completate de o aciditate plăcută la final.Vrei să gust LVE de John Legend cu John Legend?Alăturați-vă cântărețului, compozitorului, umanitar și filantrop, John Legend, antreprenorului Franco-american de vin Jean-Charles Boisset și Wine.com e propria Gwendolyn Osborn pentru o degustare virtuală a vinurilor lor de la rosul din Franța.Sunteți gata să gustați cu John? Urmăriți degustarea aici.Nu aveți încă vinurile? Faceți clic aici pentru a cumpăra setul de degustare.