Salsa de fructe proaspete cu chipsuri de scorțișoară
Salsa de fructe proaspete cu chipsuri de scorțișoară este un vegan hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 16 și costă 23 de cenți pe porție. O porție conține 70 de calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr, zahăr brun, tortilla de făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Salsa de fructe cu chipsuri de scorțișoară, Salsa de fructe proaspete cu chipsuri de scorțișoară, și Chipsuri de tortilla cu scorțișoară și zahăr cu Salsa de ananas.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 400 F. F. Pulverizați foaia de cookie cu spray de gătit. Într-un castron mic, amestecați zahărul și scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Hârtie De Orez
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Periați ușor ambele părți ale fiecărei tortilla cu apă. Presărați ușor aproximativ 1/2 linguriță amestec de zahăr-scorțișoară peste fiecare parte a fiecărei tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De Orez
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
3
Tăiați fiecare tortilla în 8 pene; așezați pe foaia de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Coaceți 6 până la 8 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
5
Scoateți din foaia de cookie; așezați pe grătar. Se răcește complet, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bitul De Copt Portocaliu M&m
6
Între timp, radeți coaja de portocală; stoarceți portocala pentru a face aproximativ 1/4 cană de suc. Într-un castron mediu, amestecați coaja de portocală, sucul de portocale și ingredientele salsa rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilor
Coaja De Portocala
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Dientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
7
Dacă doriți, garnisiți salsa cu ventilator de căpșuni.
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Willamette Valley Vineyards întreg Cluster ros circulatory din Pinot Noir cu un rating de 4,5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.