Salsa De Fructe Kiwi
Nevoie de un fără gluten, primar și întreg 30 hor d ' oeuvre? Salsa de fructe Kiwi ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 70 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 90 calorii. Această rețetă de la Toateretete are 14 fani. Mergeți la magazin și ridicați portocale, banane, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, care este solid. Încercați Ensalada de Pitaya, Kiwi, y Mango (fructe de dragon, Kiwi și Mang, Sunny & Fierbinte! Salsa (Ananas Mango Kiwi Salsa), și Salsa De Kiwi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1/2 oțet balsamic într-o cratiță medie la foc mediu. Gatiti incet si amestecati ceapa pana se inmoaie. Se amestecă banana. Folosiți oțet balsamic rămas după cum este necesar pentru a menține amestecul umed. Se amestecă portocalele, kiwi și ardeiul serrano. Gatiti si amestecati pana cand toate ingredientele sunt moi.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Concha y Toro Marques de casa Concha Pinot Noir cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.