Salsa De Fructe De Foc

Salsa De Fructe De Foc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Salsan cu fructe aprinse. Această rețetă servește 6 și costă 43 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană are 30 de calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Un amestec de ceapă verde, 2 mango, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Burgeri de linte-orz cu Salsa de fructe aprinse, Salsa Roșie Aprinsă, și Salsa De Foc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În robotul de bucătărie, puneți roșiile scurse. Acoperiți; procesați până se toacă grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Se pune într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se amestecă ingredientele rămase.
4
Se servește cu carne sau pește sau cu chipsuri de tortilla după dorință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)
PeștePește
CarneCarne
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista