Salsa de fructe cu chipsuri de tortilla de scorțișoară
Salsa de fructe cu scorțișoară Tortilla Chips - uri ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 68 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime per portie. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 32. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ulei, scorțișoară măcinată, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 18%. Încercați Salsa de fructe cu chipsuri de tortilla de scorțișoară, Salsa de căpșuni-Avocado cu chipsuri de tortilla de scorțișoară, și Salsa de Mango de căpșuni cu chipsuri de Tortilla cu scorțișoară-zahăr pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați împreună mere Fuji, căpșuni, kiwi, banane, suc de lămâie, zahăr alb, scorțișoară și nucșoară. Acoperiți și răciți în frigider aproximativ 20 de minute.
Încălziți uleiul într-o cratiță grea medie la 375 grade F (190 grade C).
Feliați tortilele de făină în triunghiuri. Așezați cu grijă triunghiurile tortilla în uleiul încins și prăjiți până se rumenesc, 2 până la 4 minute.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Așezați zahărul alb și scorțișoara într-o pungă mare de plastic ziplock. Aruncați triunghiurile tortilla prăjite în pungă și agitați pentru a acoperi.
Serviți chipsurile de scorțișoară calde cu salsa de fructe răcită.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Ai putea încerca Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.