Salsa de fructe cu chipsuri de scorțișoară
Salsa de fructe cu chipsuri de scorțișoară ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 15 porții cu 245 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de zahăr, kiwi, căpșuni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Salsa De Fructe Și Chipsuri De Scorțișoară, Salsa de fructe cu chipsuri de scorțișoară, și Salsa de fructe proaspete cu chipsuri de scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați toate fructele într-un castron mare; se amestecă în 2 linguri zahăr, zahăr brun și conserve de căpșuni. Acoperiți și răciți cel puțin 15 minute.
Se amestecă împreună restul de o cana de zahar si scortisoara. Aranjați pene de tortilla într-un singur strat pe o foaie de copt unsă; acoperiți chipsurile cu spray de legume cu aromă de unt.
Se presara cu cantitatea dorită de scorțișoară-zahăr.
Coaceți la 350 timp de 8 până la 10 minute. Repetați cu pene de tortilla rămase; se răcește 15 minute.
Serviți chipsuri cu amestec de fructe răcit.