Salsa de fructe cu chipsuri de scorțișoară
Salsa de fructe cu chipsuri de scorțișoară ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 65g de proteine, 54g de grăsime, și un total de 2581 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 5,03 USD pe porție. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână banane, nucșoară măcinată, kiwi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Salsa de fructe cu chipsuri de scorțișoară, Salsa de fructe proaspete cu chipsuri de scorțișoară, și Chipsuri de tortilla cu scorțișoară-zahăr cu salsa de ananas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente. Amestecați împreună sucul de lămâie, 1/4 cană de zahăr, nucșoară și 1/2 linguriță de scorțișoară; aruncați cu fructe. Chill.
Tăiați fiecare tortilla în optimi. Aranjați bucăți pe foi de copt. Înveliți ușor cu spray de gătit.
Combinați restul de 3/4 linguriță de scorțișoară și 2 linguri de zahăr.
Se presară peste chipsuri de tortilla.
Coaceți la 350 timp de 6 până la 8 minute sau până se rumenesc ușor.
Serviți cu salsa de fructe.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Ai putea încerca Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 58 de dolari pe sticlă.
![Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir]()
Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir
Vintage - ul din 2016 al Emerald Ridge Pinot este deosebit de concentrat și plin de viață, prezentând frumos rădăcinile sale din Valea Verde. Aromele strălucitoare de cireșe, cutie de trabucuri și plăcintă cu rubarbă conduc calea, urmate de mirosuri mai întunecate de afine, mure și floare de zmeură după timp în pahar. Notele savuroase de cimbru, cardamom și cuișoare oferă un strat suplimentar de complexitate. Gura este plină de fructe dulci de cireșe/fructe de pădure, purtate pe taninuri ferme, oferind vinului acea delicioasă care te face să te întorci pentru mai mult. Placinta de cirese inchisa cu condimente de nucsoara ecou in finisajul energetic. Notele sărate și acidulate ale unui cheddar de capră îmbătrânit scot în evidență fructele dulci din vin, la fel ca o șuncă afumată savuroasă sau bruschetta de ciuperci.