Salsa de fasole neagră și porumb

Salsa de fasole neagră și porumb
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați fasole neagră și Salsan de porumb. Această rețetă face 6 porții cu 24 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați fasole, porumb, salsa și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salsa de fasole neagră și porumb, Încă o altă Salsa de fasole neagră și porumb, și Salsa de fasole neagră și porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați salsa, fasolea neagră și porumbul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole NeagrăFasole Neagră
Dientes De AjoDientes De Ajo
PorumbPorumb
2
Se servește cu chipsuri de tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Puteți încerca amestecul Teutonic Gamay Pinot Noir din 1787 D.hr. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Amestec Teutonic Gamay Pinot Noir 1787 D. HR
Amestec Teutonic Gamay Pinot Noir 1787 D. HR
Acest amestec "1787" Pinot Noir / Gamay este partea contrară a amestecului nostru "459". Singura diferență dintre cele două vinuri (ambele făcute cu același fruct exact) este vasele folosite pentru a le produce. "1787" a fost fermentat și îmbătrânit în butoaie neutre de stejar. Diferența de gust și miros este incredibilă și trebuie doar să le gustați unul lângă altul pentru a vedea singur. În anul 1787, s-a ordonat eliminarea tuturor soiurilor de struguri roșii din Valea Moselului și înlocuirea lor cu viță de vie Riesling. De-a lungul timpului, această lege s-a risipit și soiurile roșii au fost plantate încet din nou în regiune.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista