Salsa de castraveți-mango
Salsanul de castraveți și mango este un aperitiv fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian . O porție conține 121 de calorii , 2 g de proteine și 1 g de grăsime . Această rețetă servește 4. Pentru 1,5 USD per porție , această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Allrecipes. 174 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și cumpărați mango, ardei jalapeno, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute . Cu un scor de 85% , acest fel de mâncare este extraordinar. Salsa de castraveți și mango , salsa de mango și castraveți și salsa de castraveți și mango sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Amestecați mango, castraveți, ardei jalapeno, ceapa, usturoi și coriandru într-un castron. Asezonați cu suc de lămâie, sare și piper. Dați la frigider cel puțin 2 ore înainte de servire pentru a permite aromele să se amestece.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Barefoot Bubbly Pink Moscato. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Barefoot Bubbly Pink Moscato]()
Barefoot Bubbly Pink Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato este dulce și suculent, cu arome și arome explozive. Cel mai bine servit rece (36-40 de grade F), acest spumant are arome și arome de iasomie și mandarină completate de zmeură roșie, căpșuni și rodie. Bucurați-vă de finisajul cremos și suculent!