Salsa de avocado-Mango cu chipsuri de porumb prăjite
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Salsa de Avocado-Mango cu chipsuri de porumb prăjite. O porție conține 90 de calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 32 de cenți pe porție. Această rețetă din rețetele mele necesită mango, suc de lămâie, coriandru și sare kosher. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 48%. Rețete similare sunt Salsa prăjită de tomatillo-Mango cu chipsuri de Tortilla condimentate, Tacos de creveți prăjiți cu Salsa de Mango-Avocado, și Quesadillas de porumb și fasole ușurate cu Salsa de Avocado-Mango-Chipotle (vegetarian / vegan).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Aranjați pene de tortilla într-un singur strat pe foi de copt acoperite cu spray de gătit. Înveliți pene cu spray de gătit; presărați 1/8 linguriță sare uniform peste pene.
Coaceți la 425 timp de 8 minute sau până când sunt crocante.
Combinați restul de 1/8 linguriță de sare, avocado, mango, coriandru tocat și suc, aruncând ușor.
Garnisiți cu crenguțe de coriandru, dacă doriți.
Lăsați să stea 10 minute.