Rețeta Salsan de avocado Columbian este gata în aproximativ 15 minute și este cu siguranță un super fără gluten, fără lactate și primal opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Pentru $1.7 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 3. O porție conține 278 calorii, 8g de proteine, și 20g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de avocado copt ferm, ceapă, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este remarcabil. Încercați Salsa De Avocado Columbian, Aji (Salsa Columbiană), și Ajax (Salsa de roșii și ceapă în stil columbian) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Ardei iute pur, oțet și 1 linguriță de sare într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Ardei Iute
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se transferă într-un castron și se amestecă ingredientele rămase.
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.