Salsa De Ananas La Grătar
Salsan de ananas la grătar este un fără gluten, primar și vegan hor d ' oeuvre. O porție conține 33 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți coriandru, 1/4 cană de pansament italian Kraft zesty, bucăți de ananas și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Filet de porc la grătar din Caraibe cu Salsa de ananas la grătar, Cotlet de porc la grătar cu Salsa de ananas la grătar, și Salsa De Ananas La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare. Introduceți bucăți de ananas pe frigarui.
Periați cu 2 linguri. pansament. Puneți pansamentul rămas deoparte pentru utilizare ulterioară.
Grătar 3 până la 5 min. pe fiecare parte sau până la încălzire.
Scoateți ananasul din frigarui. Se toacă fin ananasul; se pune într-un castron mic.
Adăugați 2 linguri rezervate. pansament, ceapă, coriandru și ardei; se amestecă ușor.