Salsa De Ananas Habanero
Reteta ananas Habanero Salsan este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten, primar și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă face 8 porții cu 33 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână Scotch bonnet chile, ienibahar măcinat, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salsa De Ananas-Habanero, Salsa De Ananas-Ghimbir-Habanero, și Scoici cu sos de nucă de cocos Habanero și Salsa de mango Habanero pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați toate ingredientele împreună într-un castron și lăsați să stea, amestecând ocazional, 30 de minute, pentru a amesteca aromele.
* Salsa poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.