Salsa De Ananas Habanero

Salsa De Ananas Habanero
Reteta ananas Habanero Salsan este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten, primar și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă face 8 porții cu 33 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână Scotch bonnet chile, ienibahar măcinat, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salsa De Ananas-Habanero, Salsa De Ananas-Ghimbir-Habanero, și Scoici cu sos de nucă de cocos Habanero și Salsa de mango Habanero pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aruncați toate ingredientele împreună într-un castron și lăsați să stea, amestecând ocazional, 30 de minute, pentru a amesteca aromele.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
* Salsa poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
EnRoute Vinăria Les Pommiers Pinot Noir
EnRoute Vinăria Les Pommiers Pinot Noir
O petală de trandafir uscată parfumată și potpourri de fructe de pădure curg o intrare luxuriantă și suculentă. Conservele de zmeură mai întunecate și aromele de mure umplu midpalatul, cu accente de cuișoare și podea de pădure care arată până la final. Acest vin este opulent și mătăsos de la început până la sfârșit, cu note minunate de fructe și condimente care persistă pe gust.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista