Salsa De Afine Sălbatice Maine
Maine Wild Blueberry Salsan este un fără gluten, primar și vegan rețetă cu 8 porții. Acest hor d ' oeuvre are 55 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, pătrunjel cu frunze plate, coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 30 de minute. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare includ Maine Tort De Budincă De Afine Sălbatice, Uimitoare Salsa De Afine Sălbatice, și Homar Maine cu ciuperci sălbatice și vapori de rozmarin.
Instrucțiuni
Aduceți o oală cu apă la fierbere. Scorați pielea roșiilor tăind un X în pielea de pe fund. Scufundați roșiile în apă clocotită timp de aproximativ 15 secunde.
Scoateți și puneți-l într-un castron cu apă rece. Piei ar trebui să alunece ușor. Curățați roșiile, tăiați-le în jumătate și îndepărtați semințele. Tăiați roșiile și aruncați semințele.
Într-un castron mediu, combinați roșiile, afinele, ceapa, usturoiul, ardeiul jalapeno, ardeiul maghiar, coriandrul și pătrunjelul.
Se toarnă oțetul de orez și uleiul de măsline și se amestecă ușor pentru a se amesteca. Se condimentează cu sare și piper. Acoperiți și păstrați la frigider peste noapte pentru a permite aromelor să se amestece. Poate doriți să scurgeți ușor salsa înainte de servire, în funcție de cât de suculente sunt roșiile dvs.