Salsa Cu Fructe De Ghimbir
Salsan de fructe de ghimbir este un fără gluten, primar și vegan rețetă cu 12 porții. O porție conține 31 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, afine, ananas și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Mexican. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 16 minute. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Pui De Ghimbir Mango Cu Salsa De Fructe Proaspete, Cupa de fructe Salsa (salsan de fructe în cupe individuale), și Salsa De Fructe.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele într-un castron mediu, aruncând ușor.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Willamette Valley Vineyards întreg Cluster ros circulatory din Pinot Noir cu un rating de 4,5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.