Salsa de fasole neagră și Mango ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 15 și costă 49 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 193 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână chipsuri de tortilla, sos de vinaigretă, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre ieftin. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Salsa de fasole neagră și Mango, Salsa De Fasole Neagră Mango, și Salsa De Fasole Neagră Și Mango.
Instrucțiuni
1
Se amestecă primele 12 ingrediente într-un castron mediu; acoperiți și răciți 1 oră sau până la 24 de ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Se servește cu chipsuri de tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)
3
Salsa de fasole și porumb negru: înlocuiți 1 (11 uncii) cu porumb shoepeg, scurs, pentru mango. Procedați conform instrucțiunilor.
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.