Salsa Cu Ananas La Grătar

Salsa Cu Ananas La Grătar
Rețeta Salsan la grătar-ananas este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 9. O porție conține 19 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Un amestec de ardei gras, chipotle chile în sos adobo, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Filet de porc la grătar din Caraibe cu Salsa de ananas la grătar, Cotlet de porc la grătar cu Salsa de ananas la grătar, și Salsa De Ananas La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Așezați primele 3 ingrediente pe un grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 3 minute pe fiecare parte. Aruncați tulpinile și semințele din ardeii grași; tăiați ananasul și ardeii grași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Ardei GrasArdei Gras
AnanasAnanas
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Combinați ananasul, ardeiul gras, ceapa și ingredientele rămase; aruncați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
AnanasAnanas
CeapăCeapă
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții9
Scor De Sănătate21
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista