Salsa Cu Ananas La Grătar
Rețeta Salsan la grătar-ananas este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 9. O porție conține 19 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Un amestec de ardei gras, chipotle chile în sos adobo, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Filet de porc la grătar din Caraibe cu Salsa de ananas la grătar, Cotlet de porc la grătar cu Salsa de ananas la grătar, și Salsa De Ananas La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați primele 3 ingrediente pe un grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 3 minute pe fiecare parte. Aruncați tulpinile și semințele din ardeii grași; tăiați ananasul și ardeii grași.
Combinați ananasul, ardeiul gras, ceapa și ingredientele rămase; aruncați ușor.