Salsa Chile Uscată

Salsa Chile Uscată
Salsa Chile uscată necesită în jur 1 oră de la început până la sfârșit. O porție conține 51 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 33 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 4. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de oțet de mere, căței de usturoi, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 66%. Încercați Salsa Chile Uscată, Salsa Chile Uscată, și Salsa Chile Uscată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Prăjiți ardeii iute într-o tigaie mare și grea, la foc mediu, până se umflă ușor și se întunecă ușor pe ambele părți, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Scoateți din tigaie; lasa sa se raceasca.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați usturoi la aceeași tigaie; gătiți, întorcându-vă des, până când pielea este maro în pete și cuișoarele sunt moi, 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Lasa sa se raceasca; coaja.
6
Tăiați ardeii iute și înjumătățiți pe lungime;aruncați semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
SemințeSemințe
7
Tăiați în bucăți; transferați laun castron mediu. Acoperiți cu apă clocotită;lăsați să se înmoaie, amestecând des, până se înmoaie,25-30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Scurgeți ardeii iute, rezervând lichid de înmuiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
9
Transferați ardeii iute, usturoiul,1/2 cană de lichid de înmuiere și 1 lingură de oțet în blender. Pur și simplu, adăugândlichid de înmuiere după cum este necesar,până când se formează un sos neted și gros. Se condimentează cu sare și mai multoțet, dacă se dorește. Faceți înainte: Salsa poate fifăcut cu 1 săptămână înainte. Acoperi; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
Ardei IuteArdei Iute
UsturoiUsturoi
Dientes De AjoDientes De Ajo
SosSos
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Chili funcționează foarte bine cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Un vin pe care l-ai putea încerca este Castellroig Cava Brut. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Castellroig Cava Brut
Castellroig Cava Brut
Aroma florilor albe cu note de fructe de piatră și atingeri ușoare de citrice pe palat.Amestec: 45% Xarel-lo, 30% Macabeo, 25% Parellada
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate21
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista