Salsa Chile Uscată
Salsa Chile uscată necesită în jur 1 oră de la început până la sfârșit. O porție conține 51 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 33 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 4. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de oțet de mere, căței de usturoi, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 66%. Încercați Salsa Chile Uscată, Salsa Chile Uscată, și Salsa Chile Uscată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Prăjiți ardeii iute într-o tigaie mare și grea, la foc mediu, până se umflă ușor și se întunecă ușor pe ambele părți, aproximativ 2 minute.
Scoateți din tigaie; lasa sa se raceasca.
Adăugați usturoi la aceeași tigaie; gătiți, întorcându-vă des, până când pielea este maro în pete și cuișoarele sunt moi, 10-15 minute.
Lasa sa se raceasca; coaja.
Tăiați ardeii iute și înjumătățiți pe lungime;aruncați semințele.
Tăiați în bucăți; transferați laun castron mediu. Acoperiți cu apă clocotită;lăsați să se înmoaie, amestecând des, până se înmoaie,25-30 de minute.
Scurgeți ardeii iute, rezervând lichid de înmuiere.
Transferați ardeii iute, usturoiul,1/2 cană de lichid de înmuiere și 1 lingură de oțet în blender. Pur și simplu, adăugândlichid de înmuiere după cum este necesar,până când se formează un sos neted și gros. Se condimentează cu sare și mai multoțet, dacă se dorește. Faceți înainte: Salsa poate fifăcut cu 1 săptămână înainte. Acoperi; rece.