Salsa Borracho

Salsa Borracho
Salsa Borracho este o fără gluten, primar și vegan rețetă cu 8 porții. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 32 calorii. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, tequila, coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Pollo Borracho, Borracho (tort cu rom), și Fasole Borracho.

Instrucțiuni

1
Coaceți ardeii iute uscați într-o tigaie cu margini într-un cuptor de 250 până când sunt parfumați, 4 până la 5 minute. Se răcește scurt, apoi se rupe și se aruncă tulpinile. Agitați și aruncați semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute UscatArdei Iute Uscat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Puneți ardeii iute într-un castron și turnați 1 cană de apă clocotită peste ei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Lăsați să stea până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
4
Între timp, fierbeți roșiile într-o tigaie cu margini la aproximativ 4 inci de căldură, întorcându-se după cum este necesar, până când sunt carbonizate, 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Lasă să se răcească.
6
Cu o lingură cu fante, transferați ardeii iute înmuiați într-un blender sau robot de bucătărie. Pur până se omogenizează, adăugând aproximativ 3 linguri de apă de înmuiere pentru a se amesteca ușor. Aruncați apa rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Adăugați în blender roșiile prăjite, ceapa, usturoiul, sucul de lămâie și chili proaspăt. Se învârte până se curăță grosier. Condimentează după gust cu tequila și sare, apoi amestecă coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
TequilaTequila
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista