Salsa Borracho
Salsa Borracho este o fără gluten, primar și vegan rețetă cu 8 porții. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 32 calorii. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, tequila, coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Pollo Borracho, Borracho (tort cu rom), și Fasole Borracho.
Instrucțiuni
Coaceți ardeii iute uscați într-o tigaie cu margini într-un cuptor de 250 până când sunt parfumați, 4 până la 5 minute. Se răcește scurt, apoi se rupe și se aruncă tulpinile. Agitați și aruncați semințele.
Puneți ardeii iute într-un castron și turnați 1 cană de apă clocotită peste ei.
Lăsați să stea până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Între timp, fierbeți roșiile într-o tigaie cu margini la aproximativ 4 inci de căldură, întorcându-se după cum este necesar, până când sunt carbonizate, 5 până la 8 minute.
Cu o lingură cu fante, transferați ardeii iute înmuiați într-un blender sau robot de bucătărie. Pur până se omogenizează, adăugând aproximativ 3 linguri de apă de înmuiere pentru a se amesteca ușor. Aruncați apa rămasă.
Adăugați în blender roșiile prăjite, ceapa, usturoiul, sucul de lămâie și chili proaspăt. Se învârte până se curăță grosier. Condimentează după gust cu tequila și sare, apoi amestecă coriandru.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.