Salmon Wellington
Salmon Wellington este un pescatarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 64G de grăsime, și un total de 805 calorii. Pentru $3.44 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți la îndemână muștar dijon, buruieni de mărar, frunze de busuioc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Salmon Wellington, Salmon Wellington, și Salmon Wellington pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 375 grade F (190 grade C).
Presărați sare pe ambele părți ale somonului.
Se amestecă cimbru, oregano, busuioc, mărar, muștar și maioneză într-un castron mic și se întinde peste somon, apoi se presară brânza feta deasupra.
Puneți spanacul peste brânza feta.
Rulați patiseria suficient de largă și suficient de lungă pentru a înfășura somonul, cu grosimea de aproximativ 1/4 inch.
Așezați somonul în centrul patiseriei și pliați patiseria peste somon.
Așezați rola cu cusătura în jos pe o foaie de copt.
Tăiați câteva fante mici în patiserie pentru a permite aburului să scape.
Ungeți albușul pe patiserie.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când patiseria se rumeneste și somonul se fulgează ușor cu o furculiță, aproximativ 45 de minute.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.