Salmon Tango necesită aproximativ 1 oră și 23 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.8 pe portie, veți obține un curs principal care servește 5. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 293 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, sos de soia, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 48%. Rețete similare includ Tango Tomatoes, Mango Tango, și Tango Joe.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mediu de sticlă, amestecați untul topit, zahărul brun, sosul de soia, sucul de lămâie și vinul alb. Se amestecă până se dizolvă zahărul brun. Rezervați o cantitate mică pentru a o folosi ca sos de ungere; restul este folosit ca marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Suc De Lămâie
Vin Alb
Sos De Soia
Marinada
Unt
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Așezați fileurile de somon într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Somon
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
3
Se toarnă marinada, se sigilează și se întoarce pentru a acoperi somonul. La frigider cel puțin 1 oră, întorcându-se o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Somon
4
Preîncălziți grătarul pentru căldură medie-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Grătar ușor cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Puneți somonul pe grătar și aruncați marinada. Gătiti somonul timp de 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până când se descuamează ușor cu o furculiță. Ungeți cu sos rezervat în timp ce faceți grătar.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Lapis Luna Chardonnay. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.