Salmon Tango

Nevoie de un fără gluten, FODMAP prietenos și pescatarian curs principal? Salmon Tango ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 293 calorii. Această rețetă servește 5 și costă 2,8 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 23 de minute. 65 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de fileuri de somon, unt, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Roșii Tango, Mango Tango, și Mango Tango pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu de sticlă, amestecați împreună untul topit, zahărul brun, sosul de soia, sucul de lămâie și vinul alb. Se amestecă până se dizolvă zahărul brun. Rezervați o cantitate mică pentru a o folosi ca sos de însăilare; restul este folosit ca marinată.
Așezați fileurile de somon într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Se toarnă marinata, se sigilează și se întoarce pentru a acoperi somonul. La frigider cel puțin 1 oră, întorcându-se o dată.
Preîncălziți grătarul pentru căldură medie-mare.
Grătar ușor de grătar cu ulei.
Puneți somonul pe grătar și aruncați marinada. Gătiti somonul timp de 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până când se descuamează ușor cu o furculiță. Ungeti cu sos rezervat în timp ce grill-ul.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Vinăria Hahn Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Vinăria Hahn Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Vinăria Hahn Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.