Salm de Maracuyu (somon cu sos de fructul pasiunii)

Salm de Maracuyu (somon cu sos de fructul pasiunii)
Salm de Maracuyu (somon cu sos de fructe de pasiune) este un fără gluten, primar și pescatarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 438 calorii, 31g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $7.53 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele columbiene are 89 de fani. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de somon, coriandru, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este excelent. Încercați Esponjado de Maracuyan sau fructul pasiunii, Paletas de Maracuyucro (inghetata cremoasa din fructul pasiunii), și Somon cu vinaigretă caldă de fructe de pasiune pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a găti somonul:Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați fileurile de somon într-un vas mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Stropiți uleiul de măsline și condimentați fiecare file cu chimen, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
4
Introduceți vasul de copt în cuptor și coaceți timp de 15 până la 20 de minute sau până când somonul este fiert. Puneți sosul de fructe de pasiune peste fileurile de somon, presărați coriandru proaspăt și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Fructul PasiuniiFructul Pasiunii
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Încălziți untul într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
4
Adăugați piureul de fructe de pasiune, amestecați bine și gătiți aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructul PasiuniiFructul Pasiunii
5
Transferați amestecul într-un blender.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Adăugați sucul de lămâie, coriandrul și mierea și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este Williams Selyem Westside Road Neighbours Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 140 de dolari.
Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir
Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir
O petardă a unui vin, vecinii Westside Road din 2015 sunt explozivi atât în nas, cât și pe palat. Aromele de zmeură neagră și cireșe negre sunt completate cu note de cedru, ienibahar, vanilie și ceai negru. O notă intrigantă de semințe de țelină complexează în continuare nasul remarcabil. Tânără și obraznică, textura este superbă, cu o coloană vertebrală de aciditate răcoritoare și pământesc argilos, care transmite arome de cireșe și zmeură strălucitoare Bing. Vinul se încheie cu taninuri rafinate asemănătoare ceaiului și o piatră zdrobită și un finisaj mineral. Un vin de neratat!
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista