Salm de Maracuyu (somon cu sos de fructul pasiunii)

Salm de Maracuyu (somon cu sos de fructe de pasiune) este un fără gluten, primar și pescatarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 438 calorii, 31g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $7.53 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele columbiene are 89 de fani. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de somon, coriandru, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este excelent. Încercați Esponjado de Maracuyan sau fructul pasiunii, Paletas de Maracuyucro (inghetata cremoasa din fructul pasiunii), și Somon cu vinaigretă caldă de fructe de pasiune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a găti somonul:Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Așezați fileurile de somon într-un vas mare de copt.
Stropiți uleiul de măsline și condimentați fiecare file cu chimen, sare și piper.
Introduceți vasul de copt în cuptor și coaceți timp de 15 până la 20 de minute sau până când somonul este fiert. Puneți sosul de fructe de pasiune peste fileurile de somon, presărați coriandru proaspăt și serviți.
Încălziți untul într-o cratiță medie la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 minut.
Adăugați piureul de fructe de pasiune, amestecați bine și gătiți aproximativ 15 minute.
Transferați amestecul într-un blender.
Adăugați sucul de lămâie, coriandrul și mierea și amestecați până se omogenizează.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este Williams Selyem Westside Road Neighbours Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 140 de dolari.
![Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir]()
Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir
O petardă a unui vin, vecinii Westside Road din 2015 sunt explozivi atât în nas, cât și pe palat. Aromele de zmeură neagră și cireșe negre sunt completate cu note de cedru, ienibahar, vanilie și ceai negru. O notă intrigantă de semințe de țelină complexează în continuare nasul remarcabil. Tânără și obraznică, textura este superbă, cu o coloană vertebrală de aciditate răcoritoare și pământesc argilos, care transmite arome de cireșe și zmeură strălucitoare Bing. Vinul se încheie cu taninuri rafinate asemănătoare ceaiului și o piatră zdrobită și un finisaj mineral. Un vin de neratat!