Sally ' s spanac piure de cartofi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii cu piure de spanac Sally. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 318 calorii, 10g de proteine, și 22g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru 93 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 400 de fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Un amestec de smântână, sare, spanac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 86%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare includ Spanac Piure De Cartofi, Spanac Piure De Cartofi, și Bacon-Spanac Piure De Cartofi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o farfurie medie.
Gatiti spanacul conform instructiunilor pachetului.
Așezați cartofii într-o oală cu suficientă apă pentru a acoperi și aduceți la fierbere. Gatiti 15 minute, sau pana cand sunt fragede, dar ferme.
Se scurge, se răcește ușor și se amestecă.
Într-un bol, amestecați spanacul, piureul de cartofi, untul, smântâna, ceapa, sarea și mărarul.
Transferați în vasul de caserolă pregătit. Se acoperă cu brânză Cheddar.
Coaceți 20 de minute în cuptorul preîncălzit, până se rumenesc și se rumenesc ușor.