Sally ' s spanac piure de cartofi

Sally ' s spanac piure de cartofi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii cu piure de spanac Sally. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 318 calorii, 10g de proteine, și 22g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru 93 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 400 de fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Un amestec de smântână, sare, spanac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 86%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare includ Spanac Piure De Cartofi, Spanac Piure De Cartofi, și Bacon-Spanac Piure De Cartofi.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o farfurie medie.
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Gatiti spanacul conform instructiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
3
Așezați cartofii într-o oală cu suficientă apă pentru a acoperi și aduceți la fierbere. Gatiti 15 minute, sau pana cand sunt fragede, dar ferme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Se scurge, se răcește ușor și se amestecă.
5
Într-un bol, amestecați spanacul, piureul de cartofi, untul, smântâna, ceapa, sarea și mărarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Transferați în vasul de caserolă pregătit. Se acoperă cu brânză Cheddar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, OpționalCrenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
7
Coaceți 20 de minute în cuptorul preîncălzit, până se rumenesc și se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista