Sally Lunn Pâine Prăjită Franceză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați Sally Lunn French Toast. O porție conține 600 de calorii, 13g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $1.79 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați cremă de pâine prăjită, unt, cireșe și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 41%. Încercați Sally Lunn, Sally Lunn Pâine, și Sally Lunn Pâine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați cireșele, cidrul de mere și bourbonul; lăsați să stea 30 de minute.
Lucrând peste un castron mic pentru a prinde suc, îndepărtați coaja de portocală, folosind un cuțit ascuțit sau un cojitor de legume.
Tăiați miezul departe de coajă. Se toacă fin coaja. Strângeți sucul din portocale.
Combinați sucul, coaja tocată, 1 cană de lapte, 1/2 cană de unt și șofranul într-o cratiță; se încălzește până se topește untul, amestecând ocazional. Se răcește la 120 la 13
Combinați drojdia și apa caldă într-o cană de măsurare lichidă de 1 cană; lăsați să stea 5 minute.
Combinați făina, sarea și zahărul brun într-un bol mare de amestecare.
Combinați amestecul de lapte, amestecul de drojdie și 3 ouă; se amestecă bine. Adăugați treptat amestecul lichid în amestecul de făină, bătând la viteză mare a unui mixer electric. Bateți 2 minute suplimentare la viteză medie. Se amestecă cireșele și lichidul.
Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, 45 de minute sau până când se dublează în vrac. Se amestecă bine aluatul.
Puneți aluatul într-o tigaie bine unsă de 9" x 5" x 3". Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald, fără curenți de aer, 30 de minute sau până când aproape s-a dublat în vrac.
Coaceți la 400 timp de 15 minute. Reduceți căldura la 350 și coaceți încă 20 de minute. Se răcește în tigaie 10 minute.
Scoateți pâinea din tigaie și răciți-o complet pe un suport de sârmă.
Tăiați pâinea transversal în 8 felii.
Tăiați fiecare felie în jumătate în diagonală. Înmuiați fiecare felie de pâine în cremă de pâine prăjită franceză, acoperind bine.
Aranjați 8 jumătăți de felii de pâine pe o plită unsă preîncălzită și gătiți 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc. Repetați procedura cu felii de pâine rămase, regresing griddle, dacă este necesar.
Tăiați o fantă în partea de sus a fiecărei bucăți de pâine prăjită franceză la 1/2" de margine. Umpleți fiecare buzunar cu 2 linguri de fructe calde de iarnă.
Serviți pâine prăjită franceză cu unt de miere-Pecan, sirop de scorțișoară-arțar și amestec suplimentar de fructe calde de iarnă.