Sally Lunn Pâine Prăjită Franceză

Sally Lunn Pâine Prăjită Franceză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați Sally Lunn French Toast. O porție conține 600 de calorii, 13g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $1.79 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați cremă de pâine prăjită, unt, cireșe și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 41%. Încercați Sally Lunn, Sally Lunn Pâine, și Sally Lunn Pâine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați cireșele, cidrul de mere și bourbonul; lăsați să stea 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De MereCidru De Mere
CireșeCireșe
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
2
Lucrând peste un castron mic pentru a prinde suc, îndepărtați coaja de portocală, folosind un cuțit ascuțit sau un cojitor de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
PortocaliuPortocaliu
SucSuc
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
CuțitCuțit
BolBol
3
Tăiați miezul departe de coajă. Se toacă fin coaja. Strângeți sucul din portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
SucSuc
Carne De VităCarne De Vită
4
Combinați sucul, coaja tocată, 1 cană de lapte, 1/2 cană de unt și șofranul într-o cratiță; se încălzește până se topește untul, amestecând ocazional. Se răcește la 120 la 13
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
UntUnt
SucSuc
LapteLapte
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Combinați drojdia și apa caldă într-o cană de măsurare lichidă de 1 cană; lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
6
Combinați făina, sarea și zahărul brun într-un bol mare de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
7
Combinați amestecul de lapte, amestecul de drojdie și 3 ouă; se amestecă bine. Adăugați treptat amestecul lichid în amestecul de făină, bătând la viteză mare a unui mixer electric. Bateți 2 minute suplimentare la viteză medie. Se amestecă cireșele și lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
8
Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, 45 de minute sau până când se dublează în vrac. Se amestecă bine aluatul.
9
Puneți aluatul într-o tigaie bine unsă de 9" x 5" x 3". Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald, fără curenți de aer, 30 de minute sau până când aproape s-a dublat în vrac.
10
Coaceți la 400 timp de 15 minute. Reduceți căldura la 350 și coaceți încă 20 de minute. Se răcește în tigaie 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
11
Scoateți pâinea din tigaie și răciți-o complet pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
12
Tăiați pâinea transversal în 8 felii.
13
Tăiați fiecare felie în jumătate în diagonală. Înmuiați fiecare felie de pâine în cremă de pâine prăjită franceză, acoperind bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
PâinePâine
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
14
Aranjați 8 jumătăți de felii de pâine pe o plită unsă preîncălzită și gătiți 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc. Repetați procedura cu felii de pâine rămase, regresing griddle, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
15
Tăiați o fantă în partea de sus a fiecărei bucăți de pâine prăjită franceză la 1/2" de margine. Umpleți fiecare buzunar cu 2 linguri de fructe calde de iarnă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FructeFructe
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
16
Serviți pâine prăjită franceză cu unt de miere-Pecan, sirop de scorțișoară-arțar și amestec suplimentar de fructe calde de iarnă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De ArțarSirop De Arțar
ScorțișoarăScorțișoară
UntUnt
FructeFructe
MiereMiere
Nuci PecanNuci Pecan
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista