Sally Lunn
Sally Lunn ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 310 calorii, 8g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 26 de cenți pe porție. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână lapte cald, drojdie, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Sally Lunn, Sally Lunn Pâine, și Sally Lunn Pâine.
Instrucțiuni
Se dizolvă drojdia în apă caldă, amestecând bine.
Lăsați să stea 5 minute sau până la bule.
Crema de unt într-un bol mediu de amestecare; adăugați treptat zahăr, bătând bine.
Adăugați ouăle și sarea, bătând până se omogenizează.
Adăugați 1 1/2 căni de făină în amestecul cremos; bate bine. Se amestecă laptele și drojdia dizolvată, amestecând bine. Amestecați treptat făina rămasă pentru a face un aluat moale.
Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 oră sau până când se dublează în vrac. Se amestecă aluatul în jos; lingură de aluat într-o tigaie Bundt de 10 inci bine unsă. Acoperiți și repetați procedura de creștere 30 de minute sau până când se dublează în vrac.
Coaceți la 325 timp de 10 minute. Creșteți temperatura la 375; coaceți 20 de minute sau până se rumenesc. Se răcește în tigaie 10 minute.
Scoateți din tigaie și puneți-o pe grătar pentru a se răci.