Salisbury Steak

Salisbury Steak
Friptura Salisbury ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 329 calorii, 36g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 11 ar spune că a lovit la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați carne de porc măcinată, roșii, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Este perfect pentru valentin zi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Salisbury Steak, Salisbury Steak, și Salisbury Steak.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 300 grade F (150 grade C). Ungeți ușor un vas mare de copt superficial.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, combinați carnea de vită măcinată, carnea de porc măcinată, roșiile, ouăle, ceapa, usturoiul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
Carne De Porc MăcinatăCarne De Porc Măcinată
TomateTomate
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se amestecă bine. Forma în 12 (4-inch) rotund chiftele.
4
Așezați în vasul de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 35 de minute, până se rumenesc uniform, iar sucurile se limpezesc. Gatiti la minimum 160 grade F (73 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții12
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista