Salchipapas (cartofi prăjiți și Hot Dog)
Rețeta Salchipapas (cartofi prăjiți și Hot Dog) este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă face 4 porții cu 377 calorii, 16g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mai mulți oameni au făcut această rețetă, iar 155 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca garnitură. Un amestec de hotdogs, ulei vegetal, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este spectaculos. Încercați Câini De Pui La Grătar Cu Cartofi Prăjiți, Hot Dog Cu Nod De Usturoi, și Hot Dog și cartofi prăjiți în stil Chicago pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o oală mare și grea la foc mediu.
Tăiați cartofii în bețișoare groase de aproximativ 1/3 inch și puneți-le într-un castron cu apă rece sărată.
Scurgeți și uscați cartofii și adăugați în uleiul fierbinte în loturi, întorcându-se până la fiert și auriu, timp de aproximativ 8 minute.Între timp, tăiați hotdogii transversal în 3 bucăți fiecare și apoi tăiați mici," cruci adânci " în vârfurile acelor bucăți și puneți-le deoparte.Cu o lingură pliată transferați cartofii prăjiți pe o farfurie tapetată cu prosoape de hârtie și condimentați cu sare.
Adăugați hot dog-urile în ulei și prăjiți aproximativ 2 minute.
Transferați-le pe o farfurie tapetată cu hârtie towels.To serviți, împărțiți cartofii prăjiți și hotdogii în cantități egale și serviți cu salsa rosada pe lateral.