Salata în stil spaniol ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă vegană servește 5 și costă $1.12 pe portie. O porție conține 102 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Un amestec de oțet de vin, cățel de usturoi, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată De Pui În Stil Spaniol, Salată De Portocale În Stil Spaniol, și Salată De Ton În Stil Spaniol pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Pentru a pregăti salata, așezați cuburi de pâine într-un singur strat pe o tigaie cu jeleu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Coaceți la 350 timp de 12 minute sau până la prăjit. Mișto.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Combinați cuburi de pâine, salată verde, radicchio, portocale și măsline într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Apa Plus 2 Linguri Sare
Cheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
3 Bețișoare De Covrig
Aluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
5
Pentru a pregăti vinaigreta, combinați sucul de portocale și ingredientele rămase într-un castron mic și amestecați bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De Verjuic
6
Se toarnă vinaigreta peste salată și se aruncă bine.