Salată verde mixtă cu vinetă Dijon
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați salata verde mixtă cu Vinaigreta Dijon. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă 89 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 77 calorii. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Dacă aveți la îndemână amestec de salată de primăvară, muștar dijon, roșii de struguri și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată de fasole verde și cartofi cu vinetă Dijon, Salată verde mixtă cu vinetă de afine, și Salată verde mixtă cu vinetă de afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați muștarul, oțetul și zahărul cu sârmă. Adăugați treptat ulei, bătând constant până se omogenizează bine. Condimentează după gust cu sare și piper.
În bolul mare de salată, puneți ingredientele salatei.
Se toarnă vinaigreta peste salată; aruncați ușor pentru a amesteca.