Salată verde mixtă cu vinetă Dijon

Salată verde mixtă cu vinetă Dijon
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați salata verde mixtă cu Vinaigreta Dijon. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă 89 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 77 calorii. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Dacă aveți la îndemână amestec de salată de primăvară, muștar dijon, roșii de struguri și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată de fasole verde și cartofi cu vinetă Dijon, Salată verde mixtă cu vinetă de afine, și Salată verde mixtă cu vinetă de afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați muștarul, oțetul și zahărul cu sârmă. Adăugați treptat ulei, bătând constant până se omogenizează bine. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MuștarMuștar
OțetOțet
ZahărZahăr
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
În bolul mare de salată, puneți ingredientele salatei.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se toarnă vinaigreta peste salată; aruncați ușor pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă

Echipamente

DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista