Salată verde mixtă cu sfeclă și Daikon
Salata verde mixtă cu sfeclă și Daikon este o fără gluten, întreg 30 și vegan garnitură. Această rețetă servește 4. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 199 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Dacă aveți sfeclă aurie, daikon, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Pierogi Verde De Sfeclă Cu Sfeclă Mixtă De Vară, Sos De Unt Brun, Salată verde cu sfeclă, portocale și Avocado, și salată verde cu sfeclă și chipsuri de prosciutto.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Înfășurați sfecla într-un strat dublu de folie de aluminiu și prăjiți aproximativ 1 oră, până se înmoaie.
Se lasă să se răcească, apoi se curăță sfecla. Tăiați subțire sfecla roșie și tăiați sfecla aurie în pene.
Într-un castron mic, bateți oțeturile balsamice și de șampanie cu muștarul.
Se amestecă uleiul de măsline într-un jet subțire, apoi se amestecă marmelada și se condimentează cu piper roșu zdrobit, sare și piper negru.
Transferați jumătate din pansament într-un castron mare și adăugați mesclun, năsturel și daikon. Aruncați bine și transferați pe farfurii.
Adăugați sfecla și pansamentul rămas în castron și aruncați pentru a acoperi. Împrăștiați sfecla în jurul verdețurilor și serviți imediat.