Salată verde mixtă cu nuci pecan, brânză de capră și vinetă de muștar cu miere

Salată verde mixtă cu nuci pecan, brânză de capră și vinetă de muștar cu miere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați salata verde mixtă cu nuci pecan, brânză de capră și vinaigretă cu muștar de miere. Această rețetă face 8 porții cu 373 calorii, 5g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați nuci pecan, unt, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus prin simple rețete. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 695 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 0%. Rețete similare includ Swap surpriză-salată de vinaigretă cu muștar de miere cu produse de patiserie cu brânză de capră, Salată Asiatică de pere și sfeclă cu brânză de capră cu vinetă de muștar cu miere, și Mesclun cu nuci pecan glazurate, brânză de capră și vinetă Dijon-muștar.

Instrucțiuni

1
Prăjiți nucile pecan: Preîncălziți cuptorul la 300 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
2
Puneți nucile pecan într-un castron, presărați untul topit peste ele și aruncați până când toate sunt bine acoperite cu unt. Apoi presărați pecanele cu zahăr și aruncați ușor din nou până când sunt ușor acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Tapetați o foaie de copt cu Silpat sau hârtie pergament și întindeți pecanele acoperite peste ea într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Se coace în cuptorul de 300 F pentru 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
5
Scoateți din cuptor și lăsați să stea până se răcește suficient pentru a atinge.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
1
Așezați uleiul de măsline, oțetul balsamic, muștarul de miere, usturoiul tocat și fulgii de ardei roșu într-un borcan, acoperiți și agitați până când pansamentul este bine amestecat. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Miere De MuștarMiere De Muștar
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
1
Așezați salata verde și spanacul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Adăugați brânza de capră, afine uscate, ardei gras roșu și nuci pecan. Aruncați cu 1/4 cană de pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine UscateAfine Uscate
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
3
Serviți imediat. Răciți pansamentul rămas.

Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc

Salată în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Revista