Salată verde de primăvară cu vinetă cremoasă de lămâie

Salata verde de primăvară cu vinetă cremoasă de lămâie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 122 calorii. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți suc de lămâie, lăstari de floarea soarelui, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Primăvară va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, ceea ce este destul de rău. Încercați Totul salată verde de primăvară cu vinetă de lămâie de busuioc, Salata de legume de primavara cu vinaigrette de mazare verde, și Salată verde de primăvară cu vinetă de portocale-fenicul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spălați și uscați lăstarii și menta, puneți-le într-un castron mare.
Într-un borcan de zidărie, combinați muștarul, apa, sucul de lămâie, uleiul, creme fraiche, zahărul, sarea și piperul.
Puneți capacul și agitați puternic pentru a emulsiona.
Stropiți vinaigreta peste verdeață și aruncați bine pentru a acoperi.
Serviți imediat. Păstrați orice vinetă rămasă în borcan la frigider.