Salată verde de mango cu creveți
Salata verde de mango cu creveți ar putea fi doar fără gluten, fără lactate și pescatarian rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă servește 6 și costă 2,36 USD pe porție. O porție conține 254 calorii, 17g de proteine, și 11g de grăsime. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 25 minute. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de creveți fără cap, ardei iute, zahăr muscovado și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Creveți de susan cu salată de Mango verde acru, Kachumber de Mango crud / salată verde de Mango și ceapă, și Salată Verde De Mango.
Instrucțiuni
Amestecați sucul de lămâie, ardeiul iute, sosul de pește și zahărul într-un castron mare.
Adăugați șalotele și trei sferturi din arahide și amestecați bine. Acoperiți și lăsați deoparte până la 4 ore.
Curățați și radeți grosolan mango sau mărul și amestecați în amestec împreună cu menta.
Încălziți uleiul într-o tigaie sau wok, adăugați creveții și amestecați prăjiți rapid până la uniform roz aproximativ 2 minute.
Împrăștiați frunzele de salată pe o farfurie de servire și lingurați amestecul de salată în centru. Înconjurați cu creveții și împrăștiați peste alunele rămase și ceapa de primăvară.