Salată verde cu vinaigretă de afine
Ai nevoie de un aperitiv fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar ? Salata verde cu vinaigretă de afine ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru 1,56 USD per porție , această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 212 calorii , 6 g de proteine și 19 g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Mergeți la magazin și cumpărați oțet de vin roșu, verdeață de salată, merișoare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fan. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 45% , care este solid. Încercați Salata roșie și verde cu vinaigretă de afine , Salată verde mixtă cu vinegretă de afine și Salată verde mixtă cu vinegretă de afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Aranjați migdalele într-un singur strat pe o tavă de copt. Prăjiți la cuptor timp de 5 minute sau până când nucile încep să se rumenească.
Într-un blender sau robot de bucătărie, combinați oțetul, uleiul, merisoarele, muștarul, usturoiul, sarea, piperul și apa. Procesați până la omogenizare.
Într-un castron mare, amestecați migdalele, ceapa, brânza albastră și verdeața cu amestecul de oțet până când sunt acoperite uniform.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Salată în meniu? Încercați să combinați cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Arrowood Sonoma Chardonnay cu o evaluare de 4,7 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Arrowood Sonoma Chardonnay]()
Arrowood Sonoma Chardonnay
Arome delicate de pere și pepene galben se amestecă cu caracteristicile citrice de grapefruit și lămâie, în timp ce aromele de pere dulci conservate și pepene galben domină palatul. Epoca În pahar, Chardonnay-ul Sonoma County 2000 oferă o gamă de arome și arome interesante. Încărcat cu fructe, vine la tine din toate direcțiile. PodgorieFructul pentru Chardonnay-ul nostru din Sonoma County din 2000 provine din trei podgorii excepționale din Valea Râului Rusiei. Fiecare podgorie reflectă terenul său distinct și contribuie cu diferite nuanțe și caracteristici vinului. Fermentare și îmbătrânire Deoarece fructul este cultivat într-un climat relativ rece, îl trecem prin fermentație în butoi și malolactică pentru a echilibra acizii crocanți și a oferi vinului o textură bogată și cremoasă. Sur se află învechirea și amestecarea în butoaie de stejar francez adaugă note de stejar prăjit și complexitate amestecului