Salată verde cu sos de zară
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați salata verde cu sos de zară. Această rețetă fără gluten, lacto ovo vegetarian și întreg 30 servește 12 și costă 26 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 28 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. 4 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de cățel de usturoi, zară, năsturel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Salată de fasole verde și roșii cu sos de zară, Salată de fasole verde și galbenă cu zară-sos de rucola, și Salată de fasole verde cu cartofi prăjiți cu sos de busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Mai întâi faceți pansamentul.
Se amestecă împreună usturoiul, Zara și maioneza. Când sunteți gata de servit, aranjați nasturelul și aisbergul pe o farfurie.
Stropiți peste cea mai mare parte a pansamentului, servind orice resturi separat pentru ca oaspeții să se ajute singuri
Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc
Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Un vin pe care l-ați putea încerca este Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.