Salată verde cu sfeclă prăjită, brânză de capră și migdale

Salată verde cu sfeclă prăjită, brânză de capră și migdale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata verde cu sfeclă prăjită, brânză de capră și migdale. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 200 de calorii, 6g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 8. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Un amestec de migdale, sare și piper, brânză de capră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pizza Pesto Verde De Sfeclă Cu Sfeclă Prăjită Și Brânză De Capră, Sfeclă prăjită salată de fistic și brânză de capră, și Salată de varză de Bruxelles rasă cu sfeclă prăjită, nuci pecan și brânză de capră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 218°.tăiați sfecla și puneți-o într-o bucată mare de folie. Strângeți bine folia pentru a sigila și prăji până se înmoaie, aproximativ 1 oră. Se răcește, se curăță și se taie în zaruri de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
2
Topiți untul într-o tigaie mică la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați migdale, reduceți focul la mediu și gătiți, amestecând des, până se rumenesc ușor, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
4
Se scurge pe prosoape de hârtie și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
5
Combinați oțetul, sucul de lămâie și muștarul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MuștarMuștar
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Bateți până se omogenizează și se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Bateți ambele uleiuri și condimentați cu sare și piper. Îngrămădiți salată verde deasupra pansamentului și aruncați bine pentru a acoperi. Aruncați sfecla, presărați brânză de capră și migdale și serviți la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Brânză De CaprăBrânză De Capră
MigdaleMigdale
Salată VerdeSalată Verde
SfeclăSfeclă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista