Salată verde cu pere prăjite și brânză albastră
Salata verde cu pere prăjite și brânză albastră este o fără gluten, primar și vegetarian farfurie. O porție conține 234 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți brânză, oțet de vin, migdale tăiate și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă de la Foodnetwork are 2 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Pere prăjite cu afine, brânză albastră și nuci, Salată de fasole verde prăjită la cuptor cu alune și brânză albastră, și Salată de câmp cu pere și brânză albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Pe o foaie de copt căptușită cu pergament, aruncați perele cu 1 lingură ulei de măsline, sare și piper.
Se introduce la cuptor și se coace până când marginile perelor sunt aurii, dar bucățile sunt încă ferme, 12 până la 15 minute, întorcându-se la jumătatea drumului. Rupeți salata în bucăți de mărimea mușcăturii și puneți-o într-un bol de salată.
Într-un castron mic, bateți împreună oțetul și muștarul și stropiți în restul de 3 linguri de ulei de măsline pentru a face o emulsie. Se condimentează cu sare și piper și se toarnă peste salată.
Se presară cu pere, migdale, ceapă verde și brânză albastră și se servește.