Salată Verde Bătută
Salata verde bătută ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă prietenoasă fără gluten, primal și FODMAP servește 12 și costă 92 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 65 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți salată boston, oțet de vin roșu, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este minunat. Încercați Salată de fasole verde bătută, Salată de cartofi și fasole verde, și Salată De Mazăre Bătută pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înjumătățiți morcovii transversal, apoi radeți-vă în panglici largi folosind un cojitor de legume. Aruncați cu castraveți, salate, mentă și ulei într-un castron mare.
Se presară cu sare de mare și se aruncă, apoi se presară cu oțet și se aruncă din nou.