Salată Verde Bătută

Salată Verde Bătută
Salata verde bătută ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă prietenoasă fără gluten, primal și FODMAP servește 12 și costă 92 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 65 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți salată boston, oțet de vin roșu, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este minunat. Încercați Salată de fasole verde bătută, Salată de cartofi și fasole verde, și Salată De Mazăre Bătută pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înjumătățiți morcovii transversal, apoi radeți-vă în panglici largi folosind un cojitor de legume. Aruncați cu castraveți, salate, mentă și ulei într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastraveteCastravete
LegumeLegume
MorcovMorcov
MentăMentă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
BolBol
2
Se presară cu sare de mare și se aruncă, apoi se presară cu oțet și se aruncă din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De MareSare De Mare
OțetOțet

Echipamente

DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții12
Scor De Sănătate52
Revista