Salată Verde
Salata Haricots Verts este o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 82 calorii. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână sare kosher, roșii uscate la soare gata de utilizare, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Salată de scoici cu Haricots Verts și ulei de trufe, Somon prăjit în tigaie cu salată Haricots Verts, și Salată Haricots Verts cu cremă de trufe.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul și usturoiul într-o tigaie mică la foc mediu; gatiti 2 minute, amestecand ocazional.
Se ia de pe foc; se răcește ușor.
Combinați amestecul de usturoi, 1 lingură de nuci, oțet, 1/4 linguriță de sare, piper și busuioc într-un robot de bucătărie; pulsează până se combină bine.
Gatiti fasolea in apa clocotita 4 minute sau pana cand este crocanta; scurgere. Clătiți sub apă rece; scurgere.
Așezați într-un castron mare.
Adăugați amestecul de busuioc și restul de 1/4 linguriță de sare; aruncați pentru a acoperi.
Se presară cu 2 linguri de nuci și roșii.