Dacă aveți în jur 50 minute pentru a petrece în bucătărie, salata uimitoare de tofu crocantă ar putea fi un spectaculos fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețetă pentru a încerca. Pentru $1.86 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 6. O porție conține 337 calorii, 10g de proteine, și 18g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, salată verde, șalotă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Uimitor Sandviș Cu Tofu Marinat, Pepite De Tofu Coapte Crocante Și Picante, și Tofu Răcit Cu Rețetă Crocantă De Sardine Pentru Bebeluși.
Instrucțiuni
1
Aruncați tofu cu suc de lămâie și 2 linguri de sos de soia într-un castron mic, lăsați deoparte la marinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea Insertului
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Combinați amidonul de porumb și firimiturile de pâine cu 1 șalotă tocată și jumătate din ceapa verde într-un castron. Aruncați tofu cu amestecul de amidon de porumb la pâine generoasă; rezervați marinada rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Încălziți aproximativ 1/4 inch de ulei într-o tigaie la foc mediu. Prăjiți cuburile de tofu pe toate părțile până se rumenesc, îndepărtați-le pentru a se scurge pe un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Bateți împreună marinada rămasă cu oțetul, 4 linguri de sos de soia, zahăr și ulei de chili; pus deoparte. Aruncați împreună amestecul de salată, castraveții, roșiile și cuburile de tofu într-un castron mare; adăugați pansamentul și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Chili
Verde Mixt
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Culese Crengute De Marar
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Fâșie De Coajă De Lămâie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Un vin pe care l-ai putea încerca este Maison De La Villette Chardonnay. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Maison De La Villette Chardonnay
Culoare aurie minunată, cu un nas subtil de flori albe și citrice. Un vin alb răcoritor și complex, cu plăcintă cu lămâie, arome proaspete de banane și pere, urmate de note prăjite de pralină, vanilie și castane confiate. Perfect servit singur ca aperitiv sau cu fructe de mare, pești la grătar și salate.Fermentarea de 10 până la 12 zile cu stejar francez și American este urmată de o maturare moale de 6 luni pe minciunile naturale ale vinului. Aproximativ jumătate din amestecul final completează fermentația malolactică, ceea ce permite menținerea unei anumite acidități naturale. O îmbuteliere timpurie permite captarea prospețimii și a aromelor primare.